Een praktisch en verstandig ontwerp

Houd voor alles in de gaten dat de inrichting niet alleen mooi maar vooral ook praktisch moet zijn. Bedenk hoe je je badkamer gebruikt en weeg bij elke oplossing de voor- en nadelen goed tegen elkaar af.

Je eigen badkamer ontwerpen op de computer biedt flexibiliteit!

Op papier of de computer kun je nog gemakkelijk schuiven, maar als je bad, toilet, doucheruimte of verlichting eenmaal is aangebracht, valt er doorgaans weinig meer te veranderen.

Badkamers ontwerpen is geen haastwerk

Neem daarom ruim de tijd en maak van het ontwerpen geen haastklus. Wees ook niet te trots om anderen om advies te vragen. Laat je ontwerp bijvoorbeeld zien in de speciaalzaak waar je je spullen wilt kopen.

Een badkamer ontwerpen moet geen haastklus zijn...

Daar hebben ze ongetwijfeld de nodige ervaring met het inrichten van badkamers en kunnen ze je wellicht wijzen op zaken die je zelf nog over het hoofd hebt gezien.

Laat tot slot de badkamer aanleggen door een ervaren en vakbekwame installateur. Vraag daarbij vooraf naar de service en garantievoorwaarden.

Een badkamer (op)nieuw inrichten is een specialistische klus die nauw luistert. Wie voor een amateuristische aanpak kiest, ziet straks wellicht zijn mooie badkamerdroom letterlijk in het water vallen.